Премини към основното съдържание

Политика

Как политиката влияе на живота на селото и как селото вличе на политическия живот?

Виктор Янев встъпи в длъжност

Днес се състоя официялно представяне на областния управител Виктор Янев.Както вече ви разказахме,Янев бе назначен по решение на Миснистерски съвет. Официалната церемония по предаване на властта бе насрочена за 12. 00 часа.
Най- вероятно ще станат ясни и имената на новите заместник областни управители.
Източник:dariknews.bg
сн:dariknews.bg

Кирил Калфин с две позиции в парламента

Кирил Калфин ще участв в Комисията по правни въпроси и Комисията по вероизповеданията и правата на човека.Това стана ясно вчера,след като му бяха предложени няколко шефски места,но той ги отказа."Държах да бъда в комисията по вероизповеданията, която е нова за мен, защото така ще мога да помогна на черквите в Кюстендилска област.

Кюстендилска блокада пред ДПС

Кюстендилци за пореден път показаха,че искат свалянето на Бат Сали от лидерското място на ДПС-Кюстендил.Те се заканихха да протестират,докато не се изпълни желанието им.Ето и коментараи:” Няма да допуснем Александър Методиев да положи клетва като народен представител.

Мая Манолова на среща с министри, за да обсъдят финансирането на важни за района проекти

Народният представител от Кюстендилска област Мая Манолова ще настоява пред министъра на транспорта Данаил Папазов да се запази Почивно-възстановителен център "Кюстен

Контра протест в защита на правителството

Първи протест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски е планиран за днес в Дупница. Той трябва да се проведе в 18 часа пред Дома на техниката.

Микев напусна ГЕРБ

Бившият областен координатор и депутат в 41 НС Валентин Микев напусна ПП ГЕРБ.Пред Дарик той коментира, че причина е системната ,през последните 9 месеца, липса на комуникация с местното и це

Иво Атанасов: "Как покойният ми дядо спря кортежа на президента"

В събота на 14 юни президентът  Георги Първанов посети община Трекляно.