Премини към основното съдържание

град Дупница

Ваичко за град Дупница и околните населени места. В Община Дупница влизат Баланово, Бистрица, Блатино, Грамаде, Делян, Джерман, Дяково, Крайни дол, Крайници, Кременик, Палатово, Пиперево, Самораново, Дупница, Тополница, Червен брег и Яхиново

Unpublished

n/a

Unpublished

n/a

Планирани прекъсвания на тока за Кюстендилска област за периода 20 - 24 юни 2016 г

ЧЕЗ спират тока в Кюстендилско

Кюстендилска област

Община Бобов дол    

работа предлага

Работа предлага с хартиени изделия-рязане и лепене-тел.0877790829

Изгодно запазени керемиди и капаци

Изгодно запазени керемиди и капаци, цена по договаряне. Керемидите се намират в село Бистрица.

Жена в ареста заради кражба на документи

ru-d.jpg

Полицията от Дупница арестува жена от Сапарева баня,заподозряна в кражба на мобилен телефон и документи.Били са откраднати от автомобил,оставен без наблюдение. Задържаната е известна на полицията като извършител на противозаконни деяния, осъждана е. Работата по случая продължава РУ Дупница.
Източник:zadupnitsa.com
сн:zadupnitsa.com

Запълват дупките от Вторник

chimev.jpg

Голямото запълване на дупките в Дупница започва от 5 Май.Ще бъдат ремонтирани и пътищата в околните села.Това е един от най-големите проблеми в града и тази година от бюджета на Общината бяха заделени рекордните 726 544 лв (без ДДС).

Отново вандализъм в Дупница

policiya4.jpg

40 метра дървена ограда е изпотрошена на входа на парк "Рила".Деянието е извършено от непознати хулигани на 26 Април.Сигнал е подаден към полицията в Дупница, която ще разследва инцидента.

Нагли шофьори паркират в Градската градина

parkirane.jpg

Все повече дупничани се възмущават на безрасъдното паркиране на шофьорите.Този път са забелязани паркирани коли в Градската градина.Това споделииха живеещите в района хора,които са силно възмутени от този факт.Ето и коментарът на Общината по въпроса:"Когато се подава сигнал към Община Дупница за подобно паркиране, веднага се извършва проверка от Контролното звено.

Иззеха цигари без бандерол от пенсионерка

cigari.jpg

Полицията от Дупница иззе цигари без бандерол от дома на 60-годишна жена от село Яхиново.При акция на полицията,са намерени 9166 къса цигари.Проверката е извършена в рамките на специализирани полицейски действия за пресичане на нерегламентираната търговия с акцизни стоки.