Премини към основното съдържание

село Баланово

Unpublished

n/a

Пожар изпепели автомобил в Баланово

pozharna.jpg

Сигнал за пожар беше подаден в пожарната в Дупница на 24 Април.Пожарникарите гасиха запалил се автомобил"Фиат".Пожаръът е възниканал в село Баланово и най-вероятно е възникнал поради техническа неизправност на автомобила.Няма пострадали хора.
Източник:zadupnitsa.com
сн:novavarna.net

Кражба на автомобилни гуми в Дупница

gumi.jpg

За пореден път,крадци свалиха гумите на автомобил.Сигнала за кражбата е подаден на 14 Април от дупнишкото село Баланово.Откраднати са и четирите гуми на автомобил “Мицубиши Паджеро”.Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, работата по установяване на извършителя на кражбата продължава РУ Дупница.
Източник:zadupnitsa.com
сн:forums.hondabg.com

Осъдиха кмета на Баланово

kmet.jpg

Година след като кмета на село Баланово беше заловен пиян зад волана,получи своята присъда.На 21 Февруари 2014 година,Явор Митов е хванат да шофира с 4,66 промила алкохол и заради това получи 10 месеца затвор.Присъдата е условна, тъй като отлага изтърпяването за срок от 3 години.

Пожари в дупнишко

pozharna.jpg

Огромни пожари вилняха в горите при селата Дяково и Баланово.Екипи на пожарната се бориха с 5 пожара,причинени от човешка небрежност.Материални загуби не са допуснати. Противопожарните екипи на РСПБЗН – Дупница,са спасили от огъня 2000 дка борова гора в землището на с. Дяково и 30 000 дка смесена гора в землището на с. Баланово.
Източник:zadupnitsa.com
сн:e-burgas.com

Общината раздаде подменените плочки

chimev.jpg

Много дупничани получиха разрешение за ползване на старие плочи,които са подменени при ремонтни дейности в града.Кмета Методи Чимев раздаде около 9 000 плоскости,даде и на околните села. Повече от 60 са направените заявления от граждани за отпускане безплатно на определена бройка, която могат да използват за облагородяване само на тротоарните площи за общо ползване пред къщите им.

Дупнишки села с нови площадки

chimev.jpg

Кмета на Дупница Методи Чимев обяви,че ще се изграждат детски площадки в някои села в околията.На първо вереме,Общината ще кандидатства за отпускане на средства по програмата “Красива България”.