Премини към основното съдържание

жк. Бистрица

1 млн. лв. за нова ВиК мрежа

Община Дупница обяви поръчка за изграждане на нова ВиК мрежа в жилищния комплекс Бистрица.Стойността на поръчката е 1 024 159 лв.Пълното наименование на обекта е- „Изграждане на В и К мрежа в ж.к. „Бистрица" и обхваща подобекти: 1. Главен канализационен клон 1 и прилежащата му мрежа 2. Главен канализационен клон 2 и 3 и прилежащата им мрежа 3. Канализационни клонове 4 и прилежащите им мрежи 4.

ж.к.Бистрица с нов водопровод

Дупнишкия жилищен комплекс Бистрица,получи одобрение за финансиране за смяна на водопровод.Парите на са от общината а по европейска програма.Финансирането му ще бъде от ОП „Региони в растеж".Това, което председателят на ОбС Ивайло Константинов обяви е, че средствата за водопровода ще бъдат осигурени от държавата, а не от общината. Уверение той е получил от министър Лиляна Павлова.

Пребиха мъж на паркинг в Дупница

Случай на бобой над мъж беше регистриран в РУ Дупница.Неизвестен мъж е нападнал и е нанесъл телесна повреда на друг 41-годишен мъж.Инцидентът е станал на паркинг в жк „Бистрица".По случая е образувано досъдебно производство.
Източник:dariknews.bg
сн:cross.bg

Полицаи иззеха близо 3 000 къса незаконни цигари

Полицията от Дупница конфискува 3337 къса цигари от домът на дупничанин.Арестуван е притежателя им-57-годишен мъж от жк „Бистрица".Проверката за противодействие на нерегламентираната търговия с акцизни стоки е извършена на 7 Октомври.Започнато е досъдебно производство за престъпление против данъчната система в РУ-Дупница.
Източник:dariknews.bg
сн:stzagora.bg

Дупница получава пари за реконструиране на два квартала

На Община Дупница ще бъдат отпуснати 18,7 млн. лв по проект „Региони в растеж" 2014 - 2020 г. С тези пари ще бъдат изцяло обновени дупнишките квартали "Бистрица" и "Елица".Ще бъдат оформени зелени площи, зони за отдих, детски и спортни площадки, улиците ще бъдат преасфалтирани, а тротоарната настилка подменена.

Уважаеми клиенти, ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти

Уважаеми клиенти, ЧЕЗ осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти.